personal foodfit energy traject

De vraag die ik geregeld krijg is: “Hoe kan het dat jouw foodfit traject zo transformerend werkt?

Ik geloof erin, dat ieder een eigen unieke gezondheid heeft. En daarom ook een unieke aanpak. En dat iedere vrouw, intuïtief weet wat er voor haar werkt om zich happyfit te voelen. Maar dat het ego nog niet weet hoe een liefdevolle gezonde relatie met het lichaam, voeding en emoties op te bouwen. En dit is wat je leert en anders gaat doen, met persoonlijke tools die goed voor jouw werken.

Selfcare is zorgen dat je energie balans voldoende is om stressmomenten goed op te vangen no matter what….

Als je niet voor jezelf zorgt, zal je steeds meer stress gaan ervaren. Waardoor het leven steeds moeizamer wordt.  En je zo moe kan worden, dat alles je teveel is en je sneller geïrriteerd raakt, meer dan je lief is.

Dat is het signaal dat er teveel in je leven is wat je stress geeft.  En je tegen de stroom in zwemt. En niet altijd is het dat wat je doet of niet doet stressvol.
Maar ook hoe je er tegen aankijkt.
Je houding ten opzichte van wat er gebeurd in je leven.

Goed nieuws is dat je dat kan veranderen. Met een lifestyle route, waarbij je op een ontspannen en liefdevolle manier kijkt naar jezelf en de wereld om je heen. Waarbij er geen ruimte is voor falen. 

Het belangrijkste besef is dat je leiding hebt te nemen over hoe jij met je energie op de dag omgaat. Met de body-mind-lifestyle methode, doe je dat vanuit flow. Zodat je je weer sneller gezond, positief en fit voelt.

 

In de basis, is het afkicken van alles wat je moet, zodat je energie weer kan stromen. En jij je WAARDEVOL voelt. En hiervoor heb je de bereidheid nodig om in die spiegel te kijken en het anders te gaan doen! En ik geloof dat ook jij dat kan!

Want misschien herken jij je wel in het volgende:

Ik geloof dat je als vrouw alles kan bereiken, als je leeft vanuit die connectie met je hart te leven.

Gezonder leven is verandering en vraagt een liefdevolle aanpak, voor het deel in ons, dat zich liever verstopt voor al het ongemak. Dit is de sleutel voor succes, als je hiermee samenwerkt. 

In mijn coaching help ik jou, als vrouw en om op dieper level te ontdekken wat jou eigen lifestyle kompas is, waardoor jij makkelijker gezondere energie gevende gewoontes volhoud en integreert.

Na het volgen volgen van mijn mentor traject heb jij:

1 op 1 coaching 3 maanden

Dit traject is geschikt voor als je voelt, dat je klaar bent om op alle vlakken in je leven een fijn en mooi en energieverrijkend leven wil ervaren en bereid bent om hierin tijd en energie in te investeren. 

Extra: Je ontvangt alle basis tools om je lifestyle verandering te bewerkstelligen. Dit betreft ontspanningsoefeningen, ademsessies, visualisaties, manifestatie schrijfwerk en overige tools. Overige houd in dat ik op een natuurlijke manier dit zal uitbreiden, wat passend is bij deze trajecten.

Gratis sessie

Voor we gaan samenwerken ontvang jij een gratis kennismakingsgesprek. Als voorproefje op het traject. Ook bij twijfels en vragen, kan je vrijblijvend kennismaken. Let op, zolang er plek is!

Zodat jij die stralende fitte vrouw gaat zijn?

Ontdek in deze kennismakingssessie, hoe jij op een simpele manier je energiebalans verhoogt, zodat jij die stralende happyfitte vrouw gaat zijn.

In deze sessie van 30 minuten, breng ik samen met jou jouw huidige lifestyle en energiebalans in kaart en welke route bij je past om dit te verbeteren, zodat jij meer energie, ontspanning en plezier ervaart in je dagelijks leven en werkleven.

LET OP: in dit gesprek gaan we direct de diepte in. Daarom heb ik maar een paar plekken per maand beschikbaar voor vrouwen die echt een commitment hebben om een healthy work-life balance voor zichzelf neer te zetten en interesse hebben in een persoonlijk traject en 100% gaan voor duurzame verandering vanuit hunzelf.