Gratis lifestyle energie sessie

Gratis lifestyle energie sessie

Ontdek in een persoonlijke sessie, wat jou boycot is om gezond te leven en vermoeid maakt en welke route er bij jou past om je energie &gewicht balans te herstellen.

Gratis lifestyle energie sessie

Ontdek in deze kennismakingssessie, hoe jij op een simpele manier je energiebalans verhoogt, zodat jij die stralende happy-fitte vrouw gaat zijn. 

In deze sessie van 30 minuten, breng ik samen met jou jouw huidige lifestyle en energiebalans in kaart en welke route bij je past om dit te verbeteren, zodat jij meer energie, ontspanning en plezier ervaart in je dagelijks leven en werkleven.

Tijdens deze sessie leer je: 

  • Zicht te krijgen op wat je vermoeid maakt en hoe je dit veranderd, waardoor je meer energie overhoudt.
  • Te herkennen wat je lichaam en geest intuïtief aangeven wat je nodig hebt en hoe je dit volgt, zodat je je energieker te voelen.
  • Hoe je simpele & snelle, maar toch healthy lifestyle keuzes maakt die je direct in je dagelijkse leven kunt implementeren. Wat zorgt dat jij een gezonde work- life balance creëert en leeft. .

LET OP: in dit gesprek gaan we direct de diepte in. Daarom heb ik maar een paar plekken per maand beschikbaar voor vrouwen die echt een commitment hebben om een healthy work-life balance voor zichzelf neer te zetten en interesse hebben in een persoonlijk traject en 100% gaan voor duurzame verandering vanuit hunzelf.