Nu tijdelijk van 97 euro voor 47 euro

unleash your stress

In slechts 3 weken leer je alle tools om op dieper niveau te ontstressen, waardoor je veel relaxter in je leven staat.

En nu komt het, de tijd om te kunnen ontspannen. Daar heb je hard voor gewerkt.
Maar als dat moment er is, kan je jezelf helemaal niet zo goed uit zetten.
Je gedachten malen, want ondernemerschap blijft doorgaan.
Rustig zitten of een meditatie, diepe rust ervaren. Je verlangt ernaar, maar weet niet zo goed hoe.

Pas als je nog meer geld, klanten…ect hebt, dan kan je echt ontspannen.
En je belooft jezelf dat je dat gaat doen.
Maar geloof mij, dat moment gaat niet komen.
Dan blijf je een ezeltjes die achter het worteltje aan blijft lopen.

Hoe lang wil jij jezelf nog uitputten met een dagelijks veel te hoog stress level?

Stress geeft problemen, als het er voor jou erbij hoort. En ontspanning een bijzaak is geworden. Als de boog altijd gespannen is, knapt het. En dat is een natuur wetmatigheid. Een boom heeft geen constante stress nodig om te groeien en bloeien. En jij als vrouw ook niet. Er is een natuurlijk ritme en tijd voor jou om dit te leren waarderen. Waardoor je op deeper level je natuurlijke rust weer kan gaan leven. 

Als je weet hoe je op deeper level kan ontstressen en ontspannen, komt er ruimte om het anders te doen. Het is een nieuwe norm die je gaat ontarmen, waardoor je de dingen doet, die er echt toe doen. 

Dat is het natuurlijke principe, van werken met je “hart” en de dingen makkelijker gedaan krijgen.
Vanuit die energie, kan je heel praktisch aan de slag, maar voel je je hierbij wel relaxed.

En dat maakt dat je energie shift en je niet meer die werkezel bent, maar enkel de inspiratie in jou vorm geeft, om daar expressie aan te geven. Dat geeft zoveel plezier, dat daar geen ruimte is voor stress en zorgen.

Alles wat je aandacht geeft groeit en om zelf te groeien, heb je daar de juiste aandacht voor nodig. Daarom in een wereld waar al zoveel lijkt te “moeten” en stress de norm is is het de hoogste tijd om het anders te doen. Zet die  relaxte modus aan in jou, waarmee je met meer plezier en zin voldoening uit je leven haalt.  

Wat deze training jou biedt...

Misschien wil je wel relaxter en energieker zijn, maar weet je niet waar je de tijd en energie vandaan haalt en hoe je het volhoudt?

Mijn lifestyle story...

Ik ben energiecoach en combineer bewustzijn en lifestyle met elkaar. Ik had eerst mijn eigen coach te zijn, want ik heb mijn leven lang mijn energie verspeelt met teveel mijn best doen. Hierdoor had ik steeds energie problemen en met veel moeite kroop ik daar weer uit.

Totdat ik in bewustzijnsontwikkeling ging verdiepen. En zicht kreeg op mijn eigen lifestyle patronen. Hierdoor kreeg ik de regie over mijn gedrag en ging ik op een manier voor mijzelf zorgen, op basis wat mijn lichaam en intuïtie aangaf.

Dat was een fijn afgestemde manier. Ik leerde zo ook mijzelf beter kennen en te zorgen voor onderliggende behoeftes. Dat is wat mij energiek maakt en mij een dosis positiviteit geeft, waardoor ik lekker in mijn vel zit en mijn eigen work life balance altijd weet af te stemmen op mijn eigen behoeftes.

Ik gun jou die succeservaring. Mijn missie is om elke vrouw beter voor zichzelf te laten zorgen op een eenvoudige en motiverende manier.

Wil jij die energieke & relaxte vrouw zijn?

balans

Je leert in plaats van forceren, je eigen persoonlijke grenzen kennen en deze te respecteren. Hierdoor zorg je dat je niet in de stress modus komt en kan je bewust schakelen tussen de zijn en doe modus. En hier je eigen persoonlijke balans in te houden.

Helderheid

Doordat alle ballast los is gelaten, ervaar je jezelf als sensitief wezen, waarbij het heel helder is wat je nodig hebt om optimaal te functioneren en in die relaxte staat te blijven.

diepere laag

Je werkt op een diepere laag en kan daardoor meer zijn en genieten, waardoor je het leven veel positiever ervaart en en dat wat je te doen hebt veel makkelijker verloopt.

Herstel

Je herstelt van vage klachten, vermoeidheid. Er komen andere hormonen vrij, die zorgen voor nieuwe celaanmaak in je lichaam en je geest verwerkt te prikkels en maakt ruimte om nieuwe indrukken op te doen en mogelijkheden te ontdekken.

Lifestyle

Je slaapt beter en dieper. Je hormoonhuishouding komt tot rust. Voedingskeuzes worden gezonder, omdat je die vanuit een rustige toestand besluit te nemen. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om gezonder te leven. En meer energie, ontspanning en positiviteit te ervaren.

Creativiteit

Op het moment dat je ontspannen bent, zie je de wereld veel ruimer en positiever en komen er makkelijker ideeën in je op. En dat maakt dat je op die creatieve stroom van energie, je eigen levenskunstenaar kan zijn en hiermee de toon zet in je leven en uitkomsten.

Ik ga je leren om op deeper niveau te ontstressen en daarmee veel relaxter en veerkrachtiger in je leven gaat staan. Alles hiervoor heb ik verwerkt in deze zeer krachtige 3 weekse training.

Unleash your stress

In slechts 3 weken leer jij op een relaxte manier te leven, waardoor je veel meer plezier en positiviteit uit je leven weet te halen.

Trainingswaarde is 147 euro. Normale prijs is 97 euro en omdat ik het jou zo graag gun ontvang jij van mij tijdelijk 100 euro korting. En is deze training van 147 euro
voor slechts 47 euro speciaal voor jou!

Extra speciale bonus: 3 adem energie sessies voor de eerste 5 deelnemers.

Inhoud programma

In deze module ga je een diepgaand onderzoek in, om dat wat je stress geeft te verkennen en bewust te worden. 

Dit zorgt ervoor dat er al minder stress is, omdat het overzicht en inzicht geeft over de stress. En je leert tools om met stress om te gaan. 

Hierdoor heb je meer regie en overkomt stress je niet meer en je leert beter te schakelen van stress naar zen modus.  

In deze module ontvang je tools die diepgaand werken, maar toch heel simpel zijn om te doen. En kunnen op elk moment in je eigen bioritme en naar behoefte worden toegepast. 

Het werkt op diepere laag van zowel je bewust als onbewuste en hiermee laat je stress los op verschillende niveaus van functioneren.  Zowel emotioneel. mentaal,  fysiek als energetisch. 

Ze werken op zowel je bewust als onbewust functioneren. En je laat stress op dieper niveau los. Dit werkt ontspannend, helend en verfrissend. En na dien voel je je ontspannen, rustig of vol nieuwe energie. 

In deze module start je opnieuw met het vormen van je leven, vanuit die zen modus.

Daar is het ontdoen van stress een gewoonte en leer je ontspannen in het leven te staan. Waardoor jij vrij bent om al die creativiteit door en om jou heen en in je business vorm te geven. 

Veelgestelde vragen

Een natuurlijke wetmatigheid in energie, een magneetfunctie, waarop wij wel of geen match vormen voor dat wat we wensen. Door met de wet van de aantrekking te werken, is het makkelijker  is om je doelen te realiseren.

Je luistert de video op een rustig moment, die jou uitkomt. Dan gebruik je het werkboek als leidraad en schrijft voor jezelf de opdracht uit, maakt aantekeningen en afspraken met jezelf om te oefenen. Door deze eerste ervaring, ga je de eerste stap al zetten. Deze stappen uit de video blijf je eigen maken, op een manier die bij jou past. Zo leer je dus stap voor stap op een simpele en tijdbesparende manier een energiegevend leven te manifesteren op elk vlak in je leven.

Dit programma is erop gericht, om geen ruimte te geven aan het afhaken. Je leert elke keer weer nieuwe stappen te zetten en die eigen te maken.
Door veelvuldig oefenen, heb je meer effect. Maar alles wat je oppikt uit deze training, is jouw winst. En ondanks dat je even geen zin hebt, zal je ontdekken, dat er altijd wel iets te doen is om je beter te voelen. Wat weer motiveert om kleine stappen te blijven zetten, no matter what. 

Het is en investering, die je terugverdient in jou kwaliteit van leven en die van je business en het ervaren van liefde in je leven. Als je alles toepast in je leven, zal je de training er duizend maal uithalen. Al je investeringen, zie je altijd weer terug in je leven, je hebt het alleen zo te zien en dat is natuurlijk aan jou. Geeft je leven je nu energie? Of wil je er meer uit halen, met minder inspanning op een makkelijker en tijdbesparende manier. Is het ja? Of blijf je liever doorkabbelen? 

Verandering van nieuwe gewoontes duurt gemiddeld drie weken. Je hebt deze tijd nodig om het eigen te maken. En het te integreren. Je hoeft ook niet te wachtten, wantje past alles direct in de praktijk toe, door ermee te oefenen. Hoe snel je iets integreert, is aan jezelf, hoe vaak je het gaat oefenen. Het zijn kleine overzichtelijke stappen, simpele om uit te voeren en kosten weinig tijd. Maar leveren direct een voelbaar resultaat op. 

Ons brein, onze mind is snel verveeld en gaat liever geen nieuwe avonturen aan. Het wil zich comfortabel voelen. En dat is waar deze training voor bedoeld is, de stappen zijn bijna te eenvoudig dat je brein er niets mee kan en daarom uitnodigend om het wel te doen. Je hebt niets te verliezen. Omdat het uitnodigend is om je eigen fun en creativiteit hierin te kiezen, zal je mind ook minder gaan protesteren. Je neemt met het energie afstemmingswerk je mind mee op deze reis, waardoor je herkent als je mind wat anders wil, maar je de leiding weet te nemen om voor een gezond energiegevend leven te gaan. 

Veel lifestyle trainingen geven je simpele algemene tips, die als je langer door gaat niet vol kan houden, omdat ze niet passen bij wie jij bent en hoe jij je leven vorm wil geven.  Deze training gaat tot de kern en maakt je bewust van acties die passen bij wie jij bent. Door het herprogrammeren van lichaam en geest, zal het makkelijker zijn, om te blijven kiezen voor gezonde gewoontes, en dus veel beter vol te houden.