Mindfit training Nu tijdelijk van 47 euro voor 27 euro

Mindfit

In slechts 7 dagen leer jij hoe eenvoudig het is om een fit en ontspannen leven te leven.

Je voelt je wat geprikkeld en vermoeid en zou je wel wat fitter willen voelen. Maar gezond “moeten” leven, voelt als een eis, waar je nooit helemaal aan kan voldoen.  Je realiteit is toch na een dag “heel hard” werken, eindigend op de bank met een bak chips en een wijntje. Met je telefoon voor de tv, op zoek naar “even niets” om tot rust te komen. 
Maar diep in je hart, verlang je naar een beter leven, waarbij je vanzelfsprekend voor jezelf zorgt. En je hierdoor je gezond en vooral goed voelt. Zodat je als bewuste ondernemende vrouw, kleine en grotere hobbels ook makkelijker aankan.  

Je elke dag fit & ontspannen voelen, of kan dat voor jou beter?

Misschien ben je niet zo energiek, dat je alles uit je dag en je business weet te halen. Voel je je niet helemaal lekker en soepel in je vel en op gewenst gewicht. 
En dan is investeren in een super gezond leven, een gezonde maaltijd, beweging etc ineens een hobbel geworden.

Mogelijk heb je moeite om dat te doen wat je nodig hebt, om te komen waar je wil zijn.
Maar hoe zou het zijn als dat wel mogelijk is? Dan start je de dag met een dosis positiviteit en gaat alles makkelijker. Dan is er die motivatie voor een gezonde maaltijd en een ommetje.

In mijn nieuwe online training mindfit, leer jij hoe je nieuwe gewoontes heel eenvoudig in je leven integreert en hierdoor afscheid neemt van oude ongezonde gewoontes.
En je dus fit en ontspannen voelt, door de dag heen. 

Deze training is gemaakt voor bewuste ondernemende vrouwen die weinig tijd hebben en toch willen investeren in een gezond leven. Zodat je meer gemak gaat ervaren in het gezonder leven en het ook leuk en motiverend voor je wordt. Met als doel dat jij je ontspannen, fit en positief voelt. 

Wat deze training jou biedt...

Misschien wil je wel heel graag fit zijn, maar voelt het als een lange weg om daar te komen?

Mijn lifestyle story...

Ik ben energiecoach en combineer bewustzijn en lifestyle met elkaar. Ik had eerst mijn eigen coach te zijn, want ik heb mijn leven lang mijn energie verspeelt met teveel mijn best doen. Hierdoor had ik steeds energie problemen en met veel moeite kroop ik daar weer uit.

Totdat ik in bewustzijnsontwikkeling ging verdiepen. En zicht kreeg op mijn eigen lifestyle patronen. Hierdoor kreeg ik de regie over mijn gedrag en ging ik op een manier voor mijzelf zorgen, op basis wat mijn lichaam en intuïtie aangaf.

Dat was een fijn afgestemde manier. Ik leerde zo ook mijzelf beter kennen en te zorgen voor onderliggende behoeftes. Dat is wat mij energiek maakt en mij een dosis positiviteit geeft, waardoor ik lekker in mijn vel zit en mijn eigen work life balance altijd weet af te stemmen op mijn eigen behoeftes.

Ik gun jou die succeservaring. Mijn missie is om elke vrouw beter voor zichzelf te laten zorgen op een eenvoudige en motiverende manier.

Wil jij die ontspannen en fitte vrouw zijn?

Afstemmen op een gezond leven

Je gaat het doel wat je hebt, om je fitter en ontspannen te voelen, vorm geven in jouw nieuwe identiteit. Zodat je alles doet, voelt en denkt in lijn is met dit doel. Daardoor wordt het makkelijker en vanzelfsprekend om trouw te zijn aan jouw gezonde gewoontes.

motiverend

Omdat er al zoveel is wat je van jezelf misschien "moet" Houd deze training zich bezig de mindset van plezier. De stappen zijn klein, uitnodigend en overzichtelijk. Hierdoor is er geen hoge lat, sprake van falen en voelt het goed als je iets oefent. En dat werkt motiverend.

Eenvoud

De eenvoud en de praktische aard van de training, is er geen ruimte voor perfectionisme of falen, om dat het haalbaar is wat je doet. Door het te doen, stel je de stappen weer bij, zodat ze motiverend blijven. Door de eenvoud, kan je ook bij een mindere dag stappen blijven zetten en bij een goede dag, meerdere stappen zetten.

Werkt door op alle vlakken

Fysiek voel je je krachtig, soepel en fit.  Mentaal ervaar je het leven lichter.  Emotioneel ben je in balans. Energetisch oftewel je intuitie is scherper afgesteld, waardoor je nog meer potentie van je zelf in je leven en in je busines gaat ontwikkelen. 

Eigen intuïtie volgen

Door de opdrachten, ga je ervaren wat er bij jou past. Dat maakt dat je in de basis weet wat je hebt nodig hebt om beter voor jezelf te zorgen. En alleen nog hoeft te handelen, naar de behoefte van je lichaam en geest, zodat jij je fit en ontspannen voelt.

Fit en ontspannen

Door deze training zal je ervaren dat zowel ontspanning en voldoende inspanning van belang is om je fit te voelen. En dat het hier gaat om de balans. Je leert hierin je eigen balans te creëren, zodat jij je fitter en meer ontspannen gaat voelen.

Ik weet dat enkel je mind afstemmen met wie je in essentie bent, de meest eenvoudige weg is om een fit leven te leiden. En dit geheim heb ik verwerkt in deze kort en zeer krachtige training.

Mindfit

In slechts 7 dagen leer jij je je fitte leven te manifesteren. 

Nu tijdelijk van 47 euro voor 27 euro

Programma op basis van 3 pijlers van de body, mind en lifestyle methode

Je leert je mind richting te geven aan een fit en ontspannen leven en hoe jij dat kunt ervaren. Zodat je doelgericht en met veel plezier aan de slag gaat met acties, waardoor jij je fit en ontspannen voelt.  Als iets concreet is, zal je mind het veel makkelijker overzien en dit motiveert je om vol zelfvertrouwen “no matter what” trouw te blijven aan je doelen en je uitkomst voor een gezond leven te bereiken. 

Ook leer jij in deze training je af te stemmen op wat je lichaam nodig heeft. Waardoor jij veel makkelijker kan samenwerken met je lichaam. Je weet namelijk de feedback van signalen te herkennen. En weet daardoor beter welke gewoontes je gaan helpen om beter voor je lichaam te zorgen. 

Doordat je je bewuster wordt, zal je meer aandacht gaan geven aan nieuwe gewoontes, omdat die beter voelen voor je lichaam en geest en zullen oude gewoontes hun kracht verliezen. Intuïtief weet jij goed af te stemmen met wat je lichaam nodig heeft en geef je haar ook die liefdevolle aandacht.

In deze training ga je op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en nachtrust de keuzes maken die goed bij jou passen om beter voor jezelf te zorgen. Hierdoor ga jij je fitter, en meer ontspannen voelen en kan jij dat doen op lifestyle gebied, wat goed past in jou eigen dagelijks leven. 

Door het veelvuldig te oefenen en in kleine stappen het vorm te geven, zal zich een nieuw patroon in je leven zich vormen op basis van nieuwe gezonde gewoontes.
Waardoor het veel makkelijker wordt om gezonder te leven en je goed te voelen.

Veelgestelde vragen

Je wordt fit, doordat je dagelijks aandacht besteed aan dat wat verschil maakt voor jou energiehuishouding. Zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak. 

Doe wat bij jou past. Je kan elke dag een audio inplannen en beluisteren. Je kan ideeën die er bij je opkomen noteren en dan is het vooral gaan doen en ervaren. Als je aan de slag bent met de dag en een doel hebt behaald, herhaal je de trainingsdag na keuze om daar de volgende stap in te zetten. Zo bouw je in kleine stappen je fundament op voor het leven. 

Dit programma is erop gericht, om geen ruimte te geven aan het afhaken. Je leert elke keer weer nieuwe stappen te zetten en die eigen te maken.
Door veelvuldig oefenen, heb je meer effect. Maar alles wat je oppikt uit deze training, is jouw winst. En ondanks dat je even geen zin hebt, zal je ontdekken, dat er altijd wel iets te doen is om je beter te voelen. Wat weer motiveert om kleine stappen te blijven zetten, no matter what. 

Verandering komt doordat je ergens aandacht aan geeft en dat met regelmaat doet. Hoe meer je oefent hoe meer er zal veranderen en hoe makkelijker het wordt om nieuwe gewoontes te integreren. Het is als een nieuwe weg in je hersenen aanleggen, die eerst goed geplaveid wil worden, zodat die weg fijn voelt voor je. 

Ons brein, onze mind is snel verveeld en gaat liever geen nieuwe avonturen aan. Het wil zich comfortabel voelen. En dat is waar deze training voor bedoeld is, de stappen zijn bijna te eenvoudig dat je brein er niets mee kan en daarom uitnodigend om het wel te doen. Je hebt niets te verliezen. Omdat het uitnodigend is om je eigen fun en creativiteit hierin te kiezen, zal je mind ook minder gaan protesteren. Je neemt met het energie afstemmingswerk je mind mee op deze reis, waardoor je herkent als je mind wat anders wil, maar je de leiding weet te nemen om voor een gezonde lifestyle te gaan. 

Veel lifestyle trainingen geven je simpele algemene tips, die als je langer door gaat niet vol kan houden, omdat ze niet passen bij wie jij bent en hoe jij je leven vorm wil geven.  Deze training gaat tot de kern en maakt je bewust van acties die passen bij wie jij bent. Door het herprogrammeren van lichaam en geest, zal het makkelijker zijn, om te blijven kiezen voor gezonde gewoontes, en dus veel beter vol te houden.