intuïtief eten

Voel je fit, op gewicht en relaxed met je eigen intuïtieve voedingsplan

Je weet als ondernemer als geen ander dat je gezondheid op nr 1 staat, om je business goed te kunnen runnen.
Als jij je fit voelt en gezond leeft, zal je veel meer uit je leven en business halen. 
Maar op de een of andere manier, heb je wel de slag in je ondernemerschap, maar niet in je gezonde gewoontes te pakken. Met name merk je dat je voedingspatroon rommelig is. En dat merk je ook in je energie. Je voelt je vaker vermoeid en ook voel je die brainfrog in je hoofd. En je bent ontevreden over je gewicht. Je hebt al zoveel geprobeerd aan lifestyles en merkt dat je daar niet meer aan wil beginnen. Maar toch wil je zo graag anders….want je zo blijven voelen is geen optie meer voor jou…lees verder als je je hierin herkent.

Er bestaat een grote kans dat jij:

En ondanks dat je weet dat het niet werkt, blijf je maar zoekend naar oplossingen buiten jezelf, de persoon die jou gaat vertellen hoe het moet.  Waardoor je nog minder herkent wat je lichaam nu echt nodig heeft. En jij jezelf in een vicieuze cirkel bevindt van weer vol enthousiasme starten met die hippe work out, het nieuwste dieet of ga je voor je zelfhulpboeken of apps. Om vervolgens te ontdekken, dat je er niets of weinig mee hebt gedaan.

Wanneer is het nu genoeg?

Pas wanneer jij leert luisteren naar jouw lichaam, dat wat jouw lichaam echt nodig heeft, dan voel je veel beter, welke voeding, ontspanning, beweging etc bij je past om je goed te voeden en te voelen…

en kun jij op een heel natuurlijke manier de doelen realiseren die jij voor ogen hebt 

Mijn lifestyle verhaal

Ik ben energiecoach en combineer bewustzijn en lifestyle met elkaar.
Ik had eerst mijn eigen coach te zijn, want ik heb mijn leven lang mijn energie verspeelt met teveel mijn best doen. Hierdoor had ik steeds energie problemen en met veel moeite kroop ik daar weer uit.

Totdat ik in bewustzijnsontwikkeling ging verdiepen. En zicht kreeg op mijn eigen lifestyle patronen. Hierdoor kreeg ik de regie over mijn gedrag en ging ik op een manier voor mijzelf zorgen, op basis wat mijn lichaam en intuïtie aangaf.

Dat was een fijn afgestemde manier. Ik leerde zo ook mijzelf beter kennen en te zorgen voor onderliggende behoeftes. Dat is wat mij energiek maakt en mij een dosis positiviteit geeft, waardoor ik lekker in mijn vel zit en mijn eigen work life balance altijd weet af te stemmen op mijn eigen behoeftes.

Ik gun jou die succeservaring. Mijn missie is om elke vrouw beter voor zichzelf te laten zorgen op een eenvoudige en motiverende manier.

Wil jij meer genieten van je leven & je business?
En een ontspannen relatie met voeding ervaren? Zodat jij je weer fit, op gewicht en relaxed voelt?

In deze intensieve training bestaande uit drie modules leer je een gezond voedingspatroon op te bouwen die volledig bij jou past.

100% leren luisteren naar je lichaam.

Met de body, mind & lifestyle methode leer jij te werken met de natuurlijke principes, om intuïtief te eten. Je weet wat je lichaam nodig heeft en kan hiernaar handelen. Waardoor je je fitter voelt, afvalt en meer helderheid in je hoofd.

Triggers deactiveren

Je leert jezelf te kalmeren bij stress en maakt nieuwe coping eigen, waardoor de triggers die je aangeven dat je wil eten, niet meer geactiveerd worden en je het mechanisme van ongezond eten en overeten stopt.

Voedingsplan

Met de natuurlijke principes ga je een voedingsplan opstellen, zodat je je eigen leidraad en houvast hebt om te volgen. Deze principes voelen logisch en brengen je weer in contact met je eigen voedingskompas. Zo maak je de keuzes die leiden tot meer fitheid en op gewicht komen.

Zelfvertrouwen

Het gaan ervaren dat je deze lifestyle zelf vorm geeft met behulp van eenvoudige tools.  Hiermee ontdek je dat je op je intuïtie kan vertrouwen en weet je ook hoe je onbewuste eetmomenten als leermoment in zet. Daardoor is er geen ruimte voor falen.

Volledig in balans

Fysiek voel je je krachtig, soepel en fit.  Mentaal ervaar je het leven lichter.  Emotioneel ben je in evenwicht. Energetisch oftewel je intuïtie is scherper afgesteld, waardoor je nog meer potentie van je zelf in je leven en in je business gaat ontwikkelen. 

Fit, relaxed en op gewicht

Je leert ervaren hoe je vanuit je essentie kan leven, door goed voor je eigen basis te zorgen. Het resultaat is dat je op het gewicht komt, die klopt met wie je in essentie bent. Dat geeft de basis om geluk te ervaren bij elke stap in je leven. 

Ik weet uit ervaring hoe ingewikkeld het soms lijkt om gezonder te eten.
Maar dat alles start bij het geloof dat je het zelf echt kan en dat er manieren zijn om het eenvoudig en makkelijk te maken om gezonder te eten.
Zodat jij weer volop kan genieten van voeding, het leven en je business, zodat je deze struggle kan loslaten. 

Daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in deze training. En omdat ik weet dat jij dit ook kan en je dit echt ook gun, heb ik een vette korting voor je. In plaats van  147,00 euro betaal jij slechts 47,00 euro

Intuïtief eten

In slechts 3 modules leer jij DE basis om jezelf  liefdevol op alle lagen van wie je bent te voeden. 

Zowel energetisch, mentaal, fysiek en emotioneel. 

Nu je dit leest, heb ik je aandacht. Want alleen NU die aandacht er is, herinner ik je aan het feit dat ook jij een energiek leven mag gaan leiden. Tijd om echt jezelf serieus te gaan nemen en voor jezelf te zorgen

 

Inhoud programma

In deze module breng je in kaart hoe jou voedingspatroon eruit ziet. En creëer je bewustzijn over de reis met voeding die je tot nu toe hebt gemaakt en geeft het inzichten hoe je vanaf hier stappen gaat maken, om het anders te doen. 

Je leert de natuurprincipes kennen en met de natuurprincipes oefenen. 

Je gaat op diepere laag de triggers aanpakken die je aanzetten om ongezond en teveel te eten en hoe je in jezelf de rust vind om je stresslevel naar beneden te brengen.

Hierdoor ervaar je meer rust en ontspanning in je leven en voedingspatroon. En zal je makkelijker gezonde keuzes maken, waarmee jij je fit, op gewicht en relaxed voelt. 

In deze module leer jij jezelf opvangen bij stress momenten. 

En bouw je een nieuwe basis op voor jezelf en de relatie met je voeding. Een nieuwe kijk en een nieuw gevoel, die voor jou past bij die gezonde versie.

Dit maakt het helder om te weten welke weg je hebt te volgen, zodat jij duurzaam fit, relaxed en op gewicht blijft. 

In deze module schrijf jij je eigen voedingsplan. Het is een oefenplan op basis van de natuurlijke principes. Jij weet nu wat er bij je past en kiest elke keer in afstemming met je lichaam en wie je wil zijn, de keuzes die passen voor dat moment. Hierdoor ben je fitter, ontvang je wat je nodig hebt en voel je je thuis in je lichaam. 

Je leert in deze module hoe je de weg kan blijven volgen en vervolgen om je resultaten zo te houden en te optimaliseren. Je leert het zelf te faciliteren en dit alles gaat op een natuurlijke ritme, waardoor je niets hoeft vol te houden. 

Hierdoor zal weten wat jij nodig hebt om een fit en relaxed leven voort te zetten. Zodat jij je thuis blijft voelen in je lichaam. 

Veelgestelde vragen

Nee het heeft geen enkele voorschrift. Maar er zijn wel natuurprincipes waarop je lichaam en geest van nature belang bij heeft om zich goed te voelen. 

Die natuurprincipes zijn een leidraad, maar jij kiest hoe je die vorm geeft in je leven. Omdat het uitgangspunt is dat jij weer in contact komt met de natuur in jou. Zodat je je ook fitter gaat voelen. 
 

Dit is een overtuiging die je niet dient. Mogelijk heb je nog niet de weg gevonden, om te zorgen dat het resultaat blijvend is. 

In deze training leer je de triggers die je stress geven, waardoor je afhaakt en terugvalt te deactiveren. 

Hierdoor zal de kans dat het wel voor je werkt vergroot worden.

Je ontvangt dus de tools om wel een duurzaam resultaat te verkrijgen.
Aan jou om daarin de keuzes te maken, die bij jou passen. 

Ja de training heeft als gevolg dat je ermee op gewicht kan komen. Maar je kan er elk gewenst resultaat mee bereiken, dat wat jij wenst.

De basis van deze training is dat je de juiste voedende keuzes maakt voor je lichaam en geest. 

Hierdoor zal je je fit, relaxed en meer zelfvertrouwen ervaren. En je doelen pas je aan op de uitkomsten die jij ermee wil bereiken. 

Deze training is geschikt voor als je weinig tijd hebt als ondernemer voor een uitgebreide training en snel aan de slag wil. Uiteraard is het hoe meer en langer je oefent, hoe sneller je de verandering gaat ervaren. 

Intuïtief is onze energie laag, waarmee wij in ons lichaam verblijven. 
Deze laag bestaat uit een instinctieve laag, onze ego ook wel mind genoemd. Een geconditioneerde laag. 
En onze essentie, wie we in de kern zijn. 
Je intuïtie kan je beschermen tegen gevaar. 
En het geeft je richting over je ontwikkeling.

Als je je intuïtief bewuster ontwikkelt en jezelf gezond voedt, weet je vanuit welke laag je functioneert en handelt en welke keuzes je dienen. 

Je leert met beide lagen te werken, waardoor deze training zo efficiënt werkt.

Of iets voor je werkt bepaal je zelf. Of je een offline of online training volgt, jij kiest hoeveel leerrendement je eruit wil halen voor jezelf.

In deze training ontvang je de tools en aan jou om de stappen te gaan zetten, die jij nodig hebt.

In jou zit die motivator en het geloof dat je het zelf kan. 

In deze training leer je hoe je op een eenvoudige manier alles eigen maakt.

Jij beslist uiteindelijk hoeveel je er voor jezelf uit haalt. 

De prijs is altijd subjectief. Natuurlijk kan ik niet voor jou bepalen, hoeveel je kan en wil investeren.

Ik heb gekeken naar het rendement wat je uit deze training kan halen. En daar klopt voor mij de prijs energetisch altijd. 

De vraag is wel hoeveel tijd, geld en voor energie en frustratie kost het je als je blijft aanmodderen met een stressvol voedingspatroon.

Wat gaat dat jou nu en in de toekomst aan geld kosten? 

En hoeveel kost, maar vooral levert het je op als je het nu direct voor jezelf kan oplossen?

Aan jou de keus, er zijn meer wegen om een gezonde relatie met voeding op te bouwen.