Nu tijdelijk van 997 euro voor 297 euro

[hurrytimer id="6074"]

Energy flow academy

Creëer een hoger energielevel om weer die gezonde stralende vrouw te zijn.

Ben jij die bewuste ondernemende vrouw, die zich elke dag weer voorneemt om gezonder te leven, maar aan het eind van de dag tijd en energie te kort komt, om een gezonde maaltijd te maken en te gaan sporten?
Terwijl je ook weet dat netflixend op de bank met een zak chips, je uiteindelijk ook niet de energie en inspiratie geeft die je nodig hebt om een fit lichaam en leven te creëren. 
Dit kan en mag zo anders. 

 Ben jij klaar om afscheid te nemen van;

Heb jij genoegen genomen, met hoe je je nu voelt?

De kans is groot dat je niet trouw bent aan wat je echt nodig bent om je groei te pakken en je daardoor een tekort aan energie, tijd, liefde, geld ervaart. En je genoegen hebt genomen met de kruimels uit het leven. Waardoor je je niet fit en happy voelt. 

 

Hoe zou het zijn als je WEL; 

In slechts vier maanden tijd, waarbij je er altijd sneller over kan doen, leer jij je nieuwe gezonde lifestyle basis te integreren, waardoor jij die gezonde stralende vrouw gaat zijn.

Je ontvangt in deze academy;

  1. De training energiegevend leven
  2. De training lifestyle kompas
  3. Bonus week 
  4. Bonus lifestyle energie coach sessie

Kortom in slechts 4 maanden creëer jij een hoger energielevel, waardoor je je gezonder en positiever voelt. En hierdoor met meer energie en positiviteit het beste  uit je leven en werkleven weet te halen.  
En dit is nu niet alles, want je krijgt nu tijdelijk, omdat dit een gloednieuwe training is een 

1 op 1 verdiepende energie lifestyle sessie van mij cadeau.

Waarmee je direct jou inzichten kan toepassen en meeneemt in de training. Een betere start kan je niet hebben.

Nu tijdelijk van 997 euro

voor 297 euro

Wat deze academy jou biedt...

Misschien wil je wel relaxter en energieker zijn, maar weet je niet waar je de tijd en energie vandaan haalt en hoe je het volhoudt?

Mijn lifestyle story...

Ik ben energiecoach en combineer bewustzijn en lifestyle met elkaar. Ik had eerst mijn eigen coach te zijn, want ik heb mijn leven lang mijn energie verspeelt met teveel mijn best doen. Hierdoor had ik steeds energie problemen en met veel moeite kroop ik daar weer uit.

Totdat ik in bewustzijnsontwikkeling ging verdiepen. En zicht kreeg op mijn eigen lifestyle patronen. Hierdoor kreeg ik de regie over mijn gedrag en ging ik op een manier voor mijzelf zorgen, op basis wat mijn lichaam en intuïtie aangaf.

Dat was een fijn afgestemde manier. Ik leerde zo ook mijzelf beter kennen en te zorgen voor onderliggende behoeftes. Dat is wat mij energiek maakt en mij een dosis positiviteit geeft, waardoor ik lekker in mijn vel zit en mijn eigen work life balance altijd weet af te stemmen op mijn eigen behoeftes.

Ik gun jou die succeservaring. Mijn missie is om elke vrouw beter voor zichzelf te laten zorgen op een eenvoudige en motiverende manier.

Wil jij die gezonde stralende vrouw zijn?

100 % vanuit intuïtieve afstemming leven

Je leert te luisteren naar je lichaam en gehoor te geven aan die intuïtieve stem, die aangeeft hoe je beter voor jezelf kan zorgen. Waardoor je rust en focus ervaart, om te weten wat je dagelijks keuzes zijn voor rust, voeding, beweging ect om je energie te verhogen en je goed te blijven voelen.

Meer energie & positiviteit

Je leert bewuster worden, van je gevoelens en gedachten door de dag heen. En het stuur in handen te nemen, waardoor jij beter in die hoge staat van energie kan blijven.

Eenvoud

De eenvoud en de praktische aard van de training, zorgt ervoor dat je makkelijk vooruitgang boekt. Het is overzichtelijk, haalbaar en een basis structuur, waar je altijd op terug kan vallen. In die eenvoud zit de kracht om stappen te blijven zetten, naar een gezond en energiek leven.

Je goed voelen op elk vlak

Fysiek voel je je krachtig, soepel en fit.  Mentaal ervaar je het leven lichter.  Emotioneel ben je in balans. Energetisch oftewel je intuïtie is scherper afgesteld, waardoor je nog meer potentie van je zelf in je leven en in je business gaat ontwikkelen. 

Nieuwe lifestyle

Je leert je oude lifestyle los te laten, door een nieuwe weg te volgen vanuit flow en focus op heldere doelen. En hiermee een nieuw lifestyle patroon eigen te maken. Je werkt samen met het deel in jou wat aan oude patronen is gehecht. Dat deel, het ego, werk je mee samen, waardoor er geen ruimte is voor falen en je nieuwe lifestyle verankerd kan worden. Waardoor je fitter voelt en op gewenst gewicht komt.

Wet van de aantrekking

Je gaat in de training ontdekken met de wet van de aantrekking heel praktisch een gezond en energiek leven manifesteert. Waardoor je merkt hoe energetisch logisch het is, om meer balans te brengen in je leven en gezonder te leven. En hoe dit ook je positieve kijk beïnvloed. Dit maakt het makkelijker om positief te zijn.

Energy flow academy 4 maanden traject

Groepsmentoring

Dit traject is uitermate geschikt als je op je eigen manier en tempo de tools eigen wil maken. Maar wel de support van mij als coach en de groep, als extra stimulatie wil gebruiken om een nieuwe gezonde lifestyle eigen te kunnen maken.  

Inclusief: Je ontvangt alle basis tools om je lifestyle verandering te bewerkstelligen. Dit betreft ontspanningsoefeningen, ademsessies, visualisaties, manifestatie schrijfwerk en overige tools. 

 

 

Inhoud programma

In deze training leer je met kleine overzichtelijke stappen meer focus en een ritme op te bouwen, om efficiënter  te leven en werken.
Gebaseerd op de body, mind en lifestyle methode, waarbij je leert om je intuïtief af te stemmen op wat je wenst en dat concreet vorm te geven in je dagelijks leven vanuit flow.

Je ontdekt je leidraad om beter voor jezelf te zorgen en te kijken naar je energiebalans op de dag en hoe deze te verhogen. Deze training zet de toon voor de lifestyle kompas training, waarbij je een laag dieper gaat in het opzetten van een nieuwe lifestyle structuur, die je energie geeft.  

Na deze training heb jij een work- life balance waarbij je efficiënt werkt, focus hebt en doet wat je energie geeft.

Deze training bevat 7 modules, waarmee je stap voor stap leert je eigen intuïtieve lifestyle kompas te  volgen en in je dagelijks leven in te passen. Waardoor je weet welke gezonde gewoontes er bij jou passen om je positief en vol energie te voelen.

De hele training is gebaseerd op de body, mind en lifestyle methode. Die als doel heeft dat je leeft in afstemming met je essentie en zorgt voor jezelf en daar waar je behoefte aan hebt vanuit flow, ipv dat je iets “moet”.

Deze training gaat uit van liefdevol zorgen voor jezelf en rekening houdend met jou energiebalans. Zodat je niet te grote of te kleine stappen zet en daardoor sneller resultaat behaald, die ook past bij jou eigen proces.
Je ontwikkelt bewustzijn op je huidige energieverdeling en gewoontes en de manier waarop je in het leven staat.

En leert op welke manier je daar afscheid van kan nemen en een nieuwe weg voor jezelf aanlegt, een basis van zorg voor je welzijn, waar je altijd op kan vertrouwen.

Door de leidraad uit deze training om een nieuwe gezonde lifestyle op te bouwen en waarmee je volop oefent, ontdek je je eigen ritme en weg om voor je eigen energiehuishouding te zorgen.
Waarmee je je energielevel verhoogt op alle vlakken in je leven en daarmee verder groeit als vrouw in je relaties, business, werkleven, etc

Je ontvangt een bonus week met inspirerende video’s als booster, om nog meer plezier en effect te krijgen, van alles wat je al geleerd hebt. Het is aanvullende verdieping om je transformatie nog meer kracht bij te zetten. Met magische tools die je ook altijd kan inzetten, juist als je het even niet meer weet, of de weg een beetje kwijt bent.

Veelgestelde vragen

Je gaat je afstemmen met je natuurlijke staat van zijn, van gezond zijn. En hoe je vanuit daar gewoontes kan kiezen, die je energie en plezier geven. Jij weet dan het beste wat je nodig hebt, om je gezondheid te verbeteren. En door hierna te handelen, zal je de uitkomsten ook gaan ervaren. 

In kleine stappen, oefen je elke dag iets nieuws wat je onderzoekt en vormt en eigen maakt, om te blijven toepassen in je leven. Zo weet je beter of je het op die manier voortzet, of iets anders kiest wat wel voor je werkt om gezonder te leven. Met alle kleine stappen die je dan hebt gezet, heb je een gezonde en energiegevende basis om nog meer wensen te manifesteren. Verder te groeien vanuit het idee van goede zelfzorg en het fijn hebben in je leven. 

De kracht van herhaling. Herhaal de trainingsdag, die je weer opnieuw in beweging zet om weer een kleine stap te zetten. Het enthousiasme wordt zo weer geactiveerd. Je hebt jezelf dagelijks te activeren, om te zorgen dat je on track blijft. Anders haakt je mind weer af en kost het je energie. Kies zoveel mogelijk voor je eigen ideeën en eenvoud, zodat je gemotiveerd blijft om je eigen weg te volgen. 

Verandering komt doordat je ergens aandacht aan geeft en dat met regelmaat doet. Hoe meer je oefent hoe meer er zal veranderen en hoe makkelijker het wordt om nieuwe gewoontes te integreren. Het is als een nieuwe weg in je hersenen aanleggen, die eerst goed geplaveid wil worden, zodat die weg fijn voelt voor je. 

Ons brein, onze mind is snel verveeld en gaat liever geen nieuwe avonturen aan. Het wil zich comfortabel voelen. En dat is waar deze training voor bedoeld is, de stappen zijn bijna te eenvoudig dat je brein er niets mee kan en daarom uitnodigend om het wel te doen. Je hebt niets te verliezen. Omdat het uitnodigend is om je eigen fun en creativiteit hierin te kiezen, zal je mind ook minder gaan protesteren. Je neemt met het energie afstemmingswerk je mind mee op deze reis, waardoor je herkent als je mind wat anders wil, maar je de leiding weet te nemen om voor een gezonde lifestyle te gaan. 

Veel lifestyle trainingen gaan alleen over gedragsverandering. Deze training zorgt ervoor dat je mind herprogrammeert, waardoor je gedrag veel makkelijker te beïnvloeden is. Je onderzoekt een diepere laag, zodat je veel beter weet wat er wel voor je werkt om je uitkomsten te bereiken.  Daarnaast is de wet van de aantrekkingskracht op een eenvoudige manier verweven in deze training. Dit alles zorgt voor een snel resultaat, eenvoudige toepassing en direct voor fun en zelfvertrouwen. Alles is gericht op een goede afstemming met je intuïtie en het dagelijks oefenen en eigen maken van nieuwe gewoontes. 

[hurrytimer id="6074"]